ALERG PENTRU VIITORUL COPIILOR, ALERG PENTRU O VIATA MAI BUNA PENTRU EI

 

Toma Bratu Mia's Children

46.666666666667% Complete
420 RON
Sumă strânsă
900 RON
Target
2
Donații

Copiii sunt cele mai minunate fiinte, ei duc mai departe ceea ce am inceput noi. Vreau pentru copiii de la Mia's Children o viata mai buna si un viitor mai luminos, au si ei dreptul macar la aceleasi sanse pe care le-am avut noi la randul nostru. Din pacate viata e nedreapta si acesti copii au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea evolua, haideti sa-i ajutam impreuna!Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Mia's Children

Mia’s Children este o organizație non-profit la baza căruia stă un vis - visul de a schimba în bine destinele copiilor și tinerilor din București sau din zonele limitrofe, care au resurse limitate și sunt în situatie de risc social. Mia’s Children crește vieți împreună pentru un viitor demn și stabil.

 

Viața este o cursă. Unii pierd startul, alții nu. Însă, alături de voi, putem ajunge învingători în cursa vieții, indiferent de cum am luat startul. La Mia’s Children suntem 40 de copii care am învățat să privim trecutul dureros cu înțelepciune și să creștem oameni mari!

 

Pe 23-24 ianuarie 2016 SkyTower si Raiffeisen Property International (organizatori si gazde), Raiffeisen Bank (partener principal) si smartatletic (partener organizare), alaturi de prietenii si sustinatorii miscarii – vor da startul unei noi editii de SkyRun, cu doua zile de competitie si cu 4 asociatii beneficiare la linia de start. Anul acesta veti putea alege una dintre cele 4 asoci

 

2 Donații

totul pentru copii
28 Jan 2016

Anonymous

120 RON
15 Jan 2016