Mia's Children

Mia's Children

Toți pentru 40, 40 pentru un viitor trăit în siguranță, demnitate și iubire.

Status: Fundraising

Viața este o cursă. Unii pierd startul, alții nu. Însă, alături de voi, putem ajunge învingători în cursa vieții, indiferent de cum am luat startul. La Mia’s Children suntem 40 de copii care am învățat să privim trecutul dureros cu înțelepciune și să creștem oameni mari!

 

[ Show more ]

18,028 RON

Raised:

18

Supporters:

143

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Mia’s Children este locul în care visele noastre devin realitate, este familia și casa noastră în care vă invităm cu drag să intrați și să ne fiți parteneri la bine și la greu!

Pentru asta, avem nevoie să împărtășiți alături de noi convingerea că prin asigurarea educației și a unor conditii de viață decente pornind de la hrană, îmbrăcăminte, dezvoltare individuală, obținerea unor diplome și găsirea unor locuri de muncă, putem ajunge "oameni mari".

De aceea avem nevoie de sprijin, finanțare, susținere! De aceea avem nevoie de ajutorul vostru. Banii strânși cu ocazia acestui eveniment vor acoperi o parte din nevoile noastre: o masă caldă, alimente, transport, medicamente, îngrijire medicală, rechizite scolare...tot ceea ce îi trebuie unui copil pentru a crește într-un mediu sănătos. Iar pentru asta, vă mulțumim!

Mulțumim că sunteți alături de noi în comunitatea oamenilor de bine! Împreună putem câștiga cursa pentru o viață mai bună, Sky Run 2016.

Mia’s Children. Alergăm împreună spre un viitor demn!